måndag 9 februari 2015

The art of fishing 2014. Del 2

Godis!!

Tävlingsåret 2014 gav också en härlig mersmak. Där det blev en efterlängtad seger i Svenska specimen tävlingen. Efter en stentuff kamp med SG Tusenbröderna. Vinstmarginalen blev endast 8,5 poäng till slut. Grymt jobbat grabbar! Bästa poängplockare i laget blev Kimen med 150,5 poäng och en åttonde plats individuellt.

Sedan blev det en fin tredjeplats för Bobbo, Kimen, Linus och Goofy i Specimen cupen. Här tog Bobbo en riktigt fin tredjeplats individuellt, med grymma 738,5 poäng!

I Specimen Smålänskan blev det dessutom seger för Bobbo & Dejan. Där dom tävlade med det härliga gänget i SK Fiskpinnen. Här vann också Bobbo individuellt med 478,5 poäng.
Stor grattis alla duktiga specimen fiskare!
 
I trollingen har vi en riktigt härlig rapport. Här tog Martin och teamkamraterna Patrik & Thomas 2 riktigt fina placeringar på Vänern. 3a i SM och 3a i Nordiska mästerskapen. Stort grattis grabbar!
Prispallen i Sunnanå. (Martin med teamet till höger)
 När vi sedan tar en titt på havsfiske tävlingarna, var det inte lika stora framgångar under året. Pelle med sitt team Garmin Sweden lyckades dock knipa en fin åttonde plats i Langesund, och 12.a på PNC. Garminfestivalen i Öresund blev rena katastrofen för båda teamen.

Pelle & Nore provade också på att fiska SM i Öresund, utan några framgångar.

Blekinge Gäddfestival blev även den utan några större framgångar för The art of fishing. Nore & Maths deltog i den. Så nu tar vi nya tag 2015 ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar