tisdag 6 januari 2015

Nu drar vi igång 2015´s fiskesäsong!

Nu är det dags att damma av bloggen igen :) Året 2014 har varit fullt av seriösa satsningar på bland annat Svenska specimentävlingen. Vi kommer att återkomma till det senare i veckan. Det har också blivit fina framgångar i trollingen. Några av grabbarna har nu fastnat rejält i artfisket. Så det kommer nog komma en hel del av det under kommande år. Det har också kommit en hel drös av riktigt fina fångster under sensommaren och hösten. Så håll koll på bloggen, ni som har undrat vad vi har hållit på med under året som gått ;-)

Sedan vill vi tacka alla som varit inne på våran blogg. Hela 33000 besökare har varit inne på bloggen nu! Detta trots att vi knappt inte skrivit något under hela sommar, höst och vintern. Men det betyder ju att vi har mycket att skriva om i vinter :-)

Jag vet att det är många som också undrar om gäddfisket i Mörrumsån. Självklart så kommer vi att klargöra allt om detta grymma fisket också :-) För er som inte vet om våran hemsida, kan jag meddela att vi under senare delen av året gjort ca 2000 uppdateringar! Gå gärna in och ta en till här:     http://theartoffishing.weebly.com/

Skit fiske och god fortsättning på 2015

2 kommentarer:

  1. Du är grym vilket jobb som du lägger ner för att andra skall få bra fiske :-)

    SvaraRadera
  2. Tackar för det Pelle! :-)
    Vad gör man inte för Sverige´s bästa fisketeam ;-)

    SvaraRadera