onsdag 6 februari 2013

Fishing New Zealand!

Amberjack,yellowtail 6765 g. (Goofy)
Då var Goofy, Nore och Marcus tillbaka från deras resa till nordön av Nya Zeeland. 6 veckors fiske i värmen är ju inte helt fel ;-). Deras fiske har varit helt fantastiskt, med ca. 15 nya arter till sidan. Och självklart, massor av nya personliga rekord.
Red pigfish (hona) 380 g. (Nore)

Det blev endast havsfiske på denna resan, så öringar & regnbågar fick vara ifred :-) Så det fick bli fiske från båt och från stranden. Och mycket av fisket gick ut på att fånga lite annorlunda och färgglada firrar.
Seabream,silver 4291 g. (Goofy)

Resans största fisk landades från stranden, med karp utrustning :-) Och det var Goofy som stod för den bedriften. Fisken som var en Short-tail stingray vägdes till 48 kg innan den fick simma tillbaka. Rockan tog ca. 40 minuter att landa.
Stingray,short-tail 48000 g. (Goofy)

En av Goofy´s målsättningar med resan var att fånga en (kingfish)yellowtail amberjack, vilket han oxå lyckades göra på första försöket. Den fisken var ganska liten, men vägde 6765 g. Totalt landade Goofy 13 st olika arter.
Red pigfish (hane) 1120 g. (Nore)

Den färggladaste fisken fångades av Nore, från en turbåt ute på reven. Fisken, en Red pigfish är otroligt vackra att se. Nore lyckades att fånga 2 st, en hona och en hanne. Den största av dom vägdes till 1120 g. Han lyckades oxå fånga en White trevally på 1220 g. Totalt landade Nore 6 st olika arter.
Velvet leatherjacket 300 g. (Marcus)

Den mest udda arten fångades av Marcus, från turbåten. Fisken var en Velvet leatherjacket på 300 g. Marcus som fångade samtliga fiskar från båt, fångade oxå en läcker revfisk. En Scarlet wrasse på 300 g. Totalt blev det 3 rekord för sidan på 6 st olika arter. Inte illa alls :-)
Mullet,blue-striped 367 g. (Goofy)

Vi skulle kunna lägga ut hur många blider som helst. Men vill ni se lite mera bilder så kan ni gå in på våran hemsida, där hittar ni resten av dom :-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar