tisdag 4 september 2012

Fiske i Gullmarsfjorden.

Blågylta 430 g. (Goofy)
Under sista delen av semestern gav sig Anke & Goofy upp till Gullmarsfjorden för att jaga lite gyltor och annat smått o gott. Och ett bra fiske fick dom. 5 nya pb. för Anke och 5 för Goofy.

Berggylta 422 g. (Anke)
Efter en seg start på fisket så får dom ett samtal från Martin, som gör att fisket blir mycket bättre. För det gäller ju att veta var man ska fiska ;-). Så nu börjar personliga rekord att ramla in. Nya pb. för Anke blev Blågylta 373 g, Berggylta 422 g, Glyskolja 68 g, Svart smörbult 53 g och stensnultra 45 g.
Rötsimpa 206 g. (Goofy)
För Goofy blev det Blågylta 459 g, Berggylta 827 g, Rötsimpa 206 g samt Svart smörbult och en enorm Bleka på hela 16 cm :-)). Sista dagen provades även 100 meters djupen utanför fjorden utan någon större lycka.
Berggylta 827 g. (Goofy)
Kan tänka mig att gyltafisket kan vara riktigt kul med vertikal prylarna ;). Det är ju minst sagt bra ös i Berggylta. Eller att få se Blågyltan komma upp till ytan med sina makalösa färger.

6 kommentarer:

 1. Hej!

  Trevlig blogg ni har:)

  Jag undrar om det inte var er vi träffa däruppe? var nämligen uppe samtidigt.

  Mvh Patrik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Patrik!

   Kul att du gillar bloggen :)) Jag får säga detsamma om eran blogg :) Vi följer den så mycket vi kan.

   Jag tror inte det var oss ni träffade, men vi såg er där uppe. Vi var lite blyga bara :). Har för mig att du fick en fin Blågylta där uppe. Vi synes säkert på Garmin festivalen. Vi kunde behöva ett hett tips där. hehe.

   Mvh. Goofy

   Radera
 2. Hej Goffy!

  Fel av mig tror jag såg er också, inte träffa:) men visste inte om att det var ni. Det är bara att komma fram och hälsa:) ja jag fick en blågylta på 550 gr.

  Gällande tips inför garminfestivalen så hjälper vi gärna till om vi kan. Så bara dra i väg ett mejl till patrik.moller5@bredband.net så fixar vi det:)

  PS: Länkar er blogg

  SvaraRadera
 3. Tack Patrik!
  Det betyder mycket för våran bolgg o hemsida :) Vi vet att det är många som följer eran blogg. Grattis till Blågyltan!

  Jag skickar ett mail i veckan. Vi behöver all hjälp vi kan få ;-))

  Mvh. Goofy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen Goofy!

   Har du någon mejladress man kan nå dig på?

   Radera
  2. Hej!
   Du kan nå mig på: unoreman@hotmail.com

   Vh. Goofy

   Radera