tisdag 1 maj 2012

Mästare i Trolling Masters Bornholm 2012!

Pelle Karlsson, Martin Sethman, David Johansson och Anders Jakobsson.
Team GARMIN SWEDEN blev årets segrare i Trolling Masters på Bornholm. Teamet som bestod av Martin Sethman, Pelle Karlsson, David Johansson och Anders Jakobsson gjorde en grym avslutningsdag för att säkra segern på Bornholm.

Första dagen levererade bra med fisk men storleken fanns inte riktigt med. Med 399 poäng och en 8 plats efter första dagen var det en helt okej start på tävlingen.

Dag 2 blev betydligt bättre vikterna på laxen. Med 609 poäng avancerade teamet till 6 plats. Efter att teamet blivit sexa även för dagen.

Dag 3 lägger teamet in högväxeln och blir bästa båt för dagen. Med fina 680 poäng avancerar nu teamet till en fin 4:e plats.

Avslutningsdagen blir en prestation utöver det vanliga. Med bra storlek på samtliga fiskar hamnar poängen på hela 742 p. och teamet tar hem segern med 2430 poäng. 14 poäng före tvåan i tävlingen. Denna dag togs även teamets största fisk som vägde 14,38 kg och landades av Pelle. Att vinna en så stor tävling (ca: 250 team) är en otroligt stor prestation. Vi säger grattis till segern! Det känns ju extra kul när halva teamet återfinns på våran hemsida ;-)).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar